Shporta

0 Produkti - 0L

Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Tepelena – Nasip Meçaj

Author:

1,500L

ISBN 978-99943-1-220-7
Faqe: 356
Formati: 16.5×23 cm

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Përshkrimi

Libri “Tepelena” është botimi i parë dhe i plotë i shkruar ndonjëherë për këtë rreth, fryti i një akumulimi të gjatë përvoje dhe pune mbi 30-vjeçare, ku trajtohen në mënyrë tërësore dhe me një vështrim të gjerë e të thelluar të dhënat mbi gjeografinë, natyrën, historinë, popullsinë dhe mjedisin, ekonominë, turizmin malor, biodiversitetin, ekologjinë, florën dhe faunën, bimët mjekësore dhe infrastrukturën fizike e sociale.
Ky botim përbën një por të avancuar zhvillimi që i dedikohet bashkëqytetarëve patriotë, lexuesit tepelenas për t’u dëshmuar atyre se si natyra punon, si ajo ka qenë, si është transformuar duke “abuzuar” me të dhe, mbi të gjitha, çfarë mund të bëhet për ta mbrojtur e zhvilluar sa më gjatë, për të mirën tonë të sotme, dhe veçanërisht për të mirën e brezave të ardhshëm.
Monografia për Tepelenën do të jetë, nga ana tjetër, dhe një ndihmesë e mirë dhe me vlera për njohjen tërësore, sipër vendimmarrësit, pushtetarët lokalë të çdo niveli, ekspertët, por dhe me kontribute të veçanta për studentët, specialistët e çdo fushe, studiuesit e shkencëtarët, nxënësit e mësuesit dhe biznesmenët. Prandaj njerëzit e politikës dhe funksionarët e lartë të administratës vendore do të nxjerrin përfitime mjaft të vlefshme dhe tepër të dobishme nga konsultimi me këtë libër.

 

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Be the first to review “Tepelena – Nasip Meçaj”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *