Shporta

0 Produkti - 0L

Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Politika financiare e ndërmarrjes

800L

Faqe: 208
Formati: 14 x 20 cm
ISBN: 978-99943-1-900-8

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Përshkrimi

Magdalena Bregasi është pedagoge e financës në Universitetin Europian të Tiranës.

Botimi i dytë i monografisë “Politika financiare e ndërmarrjes – rasti i ndërmarrjes agroindustriale” paraqet një kuadër të analizës teorike të nevojshme për të interpretuar problemet e financës në brendësi të ndërmarrjes dhe faktorët që përcaktojnë zgjedhjet e politikave financiare, duke u ndalur në rastin e ndërmarrjes agroindustriale.

Monografia përbëhet nga dy pjesë kryesore që ballafaqojnë aspektet e problemeve financiare të ndërmarrjes në kushtet e ekonomisë së tregut me problemet financiare të ndërmarrjes shqiptare në tranzicion.

Ky publikim kontribuon në mbështetjen metodologjike të të gjithë të interesuarve, student apo specialist, në thellimin e studimeve në fushën e politikës financiare

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Be the first to review “Politika financiare e ndërmarrjes”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *