Shporta

0 Produkti - 0L

Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Gjeomorfologjia e aplikuar

1,000L

Tekst Universitar
Faqe: 320
Formati: 16.5×23 cm
ISBN: 99943 – 1 – 167 – 0

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Përshkrimi

Libri “Gjeomorfologjia e aplikuar dhe burimet natyrore” u dedikohet studentëve universitarë të gjeografisë, gjeologjisë, inxhinierisë së ndërtimit, urbanistikës, të cilët janë duke kërkuar një kuptim më të ri dhe bashkëkohor të këtij kompleksiteti dhe të botës së sfiduar. Aty gjejnë zgjidhje shumë probleme gjeomorfologjike në shërbim të praktikës, ku janë paraqitur jo vetëm një gamë e gjerë çështjesh, por në të njëjtën kohë jepen rrugëzgjidhje dhe orientime se si mund të realizohen të gjitha këto.
Ky libër është një univers temash sa mësimor aq edhe kulturor. U shërben jo vetëm studentëve, por edhe çdo qytetari.

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Be the first to review “Gjeomorfologjia e aplikuar”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *