Shporta

0 Produkti - 0L

Shtëpia Botuese Toena

Romani është botuar së pari në vitin 1980 dhe është nderuar me çmim në Konkursin Kombëtar të Letërsisë për Fëmijë. Vitet e fundit është ribotuar i përmirësuar disa herë. Kësaj her

Lexo më shumë

“Të gjithë premtojnë Parisin”, është romani i fundit i shkrimtarit dhe përkthyesit Nasi Lera, një shkrimtar që në këto vite ka provuar me forcë se krijimtaria e mirë letrare është n

Lexo më shumë

Rreth librit 14 korrik 1099. Ndërsa Jerusalemi përgatitet për dyndjen e kryqtarëve, një burrë grek, i njohur si Kopti, mbledh gjithë banorët e qytetit, të rinj e të moshuar, gra e fëmij

Lexo më shumë

Romani e vendos subjektin në kohën e ndryshimeve social politike në Shqipëri, në fund të viteve ’40 të shekullit të kaluar, duke e vendosur në qytetin e Gjirokastrës. Kuptohet, që nga kjo

Lexo më shumë

Lloji: Poezi Autorja: Brunilda Mustafa Guda Shtëpia Botuese: Toena ISBN: 978-9928-235-27-5 Formati: 12×20

Lexo më shumë
Shadow

Mirësevini në Librarinë Online të Shtëpisë Botuese Toena

Librat e Fundit në Magazinën Online